HTML

Szebb Mosoly

A hollywoodi mosoly, ami hiába klisé, szeretjük. Filmsztárok ragyogó fogsorral és amit gondolunk róluk. Bloggerek írnak csillogásról, hófehér mosolyokról, sztárokról. Vagy éppen magukról. Blogger vagyok, írok én is!

Archívum

2011.08.18. 10:14 mwo

TOP 5 fogorvosos film

Aki azt mondja, hogy szeret fogorvoshoz járni, az hazudik. Vagy tényleg szeret fogorvoshoz járni. De ha valaki kifejezetten a fogorvosos filmeket szereti, az vagy kattant vagy maga is fogorvos. A moviemavericks nagy nehezen összegyűjtötte a TOP5 fogorvosos filmet. De legalábbis azokat, amik egy kicsit is kapcsolódnak.

5. Rudolph (1964)

A piros orrú rénszarvasról szóló klasszikusban Herbie talán a filmtörténet első wannabe fogorvosa. Ez pont az ötödik helyre volt elég.

4. The Secret Lives of a Dentist (2003)

A fogorvosnak is lehet hűtlen a felesége, hiába élnek látszólag szépen három gyermekükkel. Mivel itthon nem mutatták be a filmet, nem érezzük a listában a helyét.

3. Némó nyomában (2003)

Miután Némó lepattan az aggódó Pizsi fatertől, hamarosan egy sidneyi fogorvos, P. Sherman akváriumában köt ki, aki a velejéig gonosz unokahúgának ajándékozná őt. A halkommandó ki is készíti emiatt.

2. Maraton életre-halálra (1976)

Ki ne emlékezne a rémisztő kínzásra a fogorvosi rendelőben? Brrr. Sir Laurence Olivier mindenesetre Golden Globe-ot kapott érte.

1. Rémségek kicsiny boltja (1986)

A gonosz földönkívüli húsevő növényről szóló mesében Steve Martin fogorvoskodik rém viccesen.

De vajon miért maradt ki a listából Oz (Matthew Perry), aki ráadásul két felvonásban küzd a magyar Gogolak-klán ellen Bruce Willis oldalán a Bérgyilkos a szomszédom I-II-ben? Nálunk biztos helye lenne a dobogón.

Van ezeknél jobb fogorvosos film? Kommenteld ide, és ne felejts el fogat mosni!

 

Címkék: film fogorvos hollywood

A bejegyzés trackback címe:

https://szebbmosoly.blog.hu/api/trackback/id/tr843162213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása