HTML

Szebb Mosoly

A hollywoodi mosoly, ami hiába klisé, szeretjük. Filmsztárok ragyogó fogsorral és amit gondolunk róluk. Bloggerek írnak csillogásról, hófehér mosolyokról, sztárokról. Vagy éppen magukról. Blogger vagyok, írok én is!

Archívum

2011.08.03. 15:38 mwo

Tudnivalók termékminta igénylés esetén

 - A játékos a termékminta igénylés tényével önkéntesen és feltétel nélkül beleegyezik, hogy adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, illetve a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény rendelkezéseinek megtartása mellett a Colgate-Palmolive Kft. 1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3. kezeli. 

 - Adatfeldolgozó a Mediaedge:cia Hungary Médiaügynökség Kft.
 
 - Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében a regisztráció során az e-mail cím önkéntes megadásával hozzájárul ahhoz, hogy Colgate-Palmolive Kft. a jövőben az itt megadott e-mail címére elektronikus hirdetést küldjön termékeiről és akciós ajánlatairól.
 
 - A termékminta igényléssel tett jóváhagyó nyilatkozatát Ön bármikor korlátozás és indoklás nélkül ingyenesen visszavonhatja a colgate_jate@mecglobal.com email címen, vagy postai úton, a Mediaedge:cia Hungary Médiaügynökség Kft.  részére, a 1037 Budapest, Lajos u. 80. postacímre küldött levelében. 
 
 - Az adatkezelés célja, hogy a Colgate-Palmolive Kft. mellett a Mediaedge:cia Hungary Médiaügynökség Kft. a játék eredményéről értesítést küldjön a számára, valamint a nyereményeket kézbesítse. Az adatok 2011. december 31. napján törlésre kerülnek. A regisztrációs ív kitöltésével és elküldésével az érdeklődő feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy az abban megadott adatait a Colgate-Palmolive Kft. (1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3.) a fenti célból és módon kezelje, azokat harmadik személy részére továbbítsa.
 
 - Az adatszolgáltatás az érdeklődő részéről önkéntes.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szebbmosoly.blog.hu/api/trackback/id/tr83123007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása