HTML

Szebb Mosoly

A hollywoodi mosoly, ami hiába klisé, szeretjük. Filmsztárok ragyogó fogsorral és amit gondolunk róluk. Bloggerek írnak csillogásról, hófehér mosolyokról, sztárokról. Vagy éppen magukról. Blogger vagyok, írok én is!

Archívum

2011.08.03. 15:23 mwo

Részvételi- és Játékszabályzat

Az Inda-Labs Zrt. (1033 Budapest, Flórián tér 1.) által szervezett (továbbiakban: Szervező) és Mediaedge:cia Hungary Média Ügynökség Kft. (1037 Budapest, Lajos u. 80.) által lebonyolított (továbbiakban Lebonyolító) nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső, természetes személyek vehetnek részt, (továbbiakban: Játékos), akik a Játék időtartama alatt a Játékban regisztrálják magukat és egyúttal a játékszabályzatot elfogadják.

 

1. A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

2. A Játék 2011 augusztus 3. napja 0. órája és 2011 szeptember 3.napja 24. órája között kerül megrendezésre.

3. A játék leírása:

Játék elnevezése: ”Colgate Max White One játék bloggereknek”

A játékban való részvétel önkéntes és azon 18 éven felüli Játékosok vehetnek csak részt, akik a Játék időtartama alatt a www.blog.hu oldalon regisztrált felhasználók, azaz bloggerek.

A játékos a játékban való részvételhez egyrészről igényelhet egy termékmintát colgate_jatek@mecglobal.com címről, ehhez az igénylésekor meg kell adnia a nevét, email címét és postázási címét. Az igényelt termékminta postai úton kerül kézbesítésre a Játékos részére. A játékos feladata, hogy a termékmintáról írjon egy blogbejegyzést az általa üzemeltetett blogba.

A játékos köteles a bejegyzésének egy, a szevasztok.blog.hu oldalon található leírásban előre meghatározott speciális tag-et adni abból a célból, hogy az írása kikerülhessen a szebbmosoly.blog.hu címen elérhető gyűjtőblog-ra is.

A termékmintát igénylő játékosok közül a nyertes az, akinek a bejegyzése a játék időtartama alatt a gyűjtőblogon  a legtöbb Facebook like-ot kapja.

 - Az első helyezett nyereménye 1 db 30 000 Ft értékű MediaMarkt vásárlási utalvány,  - a második helyezett nyereménye 1 db 15 000 Ft értékű MediaMarkt vásárlási utalvány,

 - a harmadik helyezett nyereménye 1 db 5000 Ft értékű MediaMarkt vásárlási utalvány, melyet postai úton kézbesítünk a nyertesekkel történt sikeres kapcsolatfelvételt követő 30 napon belül.

A játékos a játékban való részvételhez másrészről, írhat egy blogbejegyzést a „hollywoodi mosoly” témakörben.

A játékos köteles a bejegyzésének egy a szevasztok.blog.hu oldalon található leírásban előre meghatározott speciális tag-et adni abból a célból, hogy az írása kikerülhessen a szebbmosoly.blog.hu címen elérhető gyűjtőblogra is.

A „hollywoodi mosoly” témában bejegyzést író játékosok közül a nyertes az, akinek a bejegyzése a játék időtartama alatt a gyűjtőblogon a legtöbb Facebook like-ot kapja.

Az első hét helyezett nyereménye 1-1 db 6980 Ft értékű páros VIP mozijegy-utalvány, amelyet postai úton kézbesít a Lebonyolító a nyertesekkel történt sikeres kapcsolatfelvételt követő 30 napon belül. Ezek az utalványok Budapesten az Aréna Plázában található Cinema City VIP termeiben válthatóak be mégpedig a Játék végétől 3 hónapon belül egy tetszőlegesen kiválasztott filmre (kivéve az IMAX filmeket).

Természetesen az egyik részvételi mód nem zárja ki a játékban történő részvétel másik módját.

4. A játék hivatalos eredményhirdetésére a szevasztok.blog.hu oldalon fog sor kerülni a játék végét követő 3 napon belül. A játékban részt vevő blogbejegyzések gyűjtőblogon kapott Facebook-like számát a játék végének pillanatában közvetlenül a Facebook API-n keresztül kéri le és összesíti a Szervező. A játék időtartama után beérkezett további Facebook-like-ok már nem befolyásolják az eredményt. A játék során a Facebook-like gombok hibás működéséből  származó kárért a Szervező felelősséget nem vállal.

5. A tartaléknyertes az, aki a nyerteseket követően legtöbb like-ot kapja. Amennyiben valamelyik nyertes nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek és/vagy kizárásra kerül, úgy a helyébe a következő legtöbb like-ot kapó játékos lép, valamint ezzel egyidejűleg a nyerteseket követően a legtöbb like-ot kapó tartaléknyertes is jogosulttá válik a rangsora szerinti nyereményre.

6. A Lebonyolító a nyertest a regisztráció során megadott e-mailen értesíti a játék lezárását követő 30 napon belül.

7. A Szervező a nyeremények átadásáig kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek. Téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

8. A nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók. A nyereményekhez tartozó adófizetési kötelezettséget, valamint a nyeremények postázási költségét a Szervező viseli. A Játékosok kötelesek a Szervezővel és a Lebonyolítóval együttműködni a velük való kapcsolatfelvétel során, illetve az ajándékcsomagok átvétele érdekében.

9. Az ajándékcsomagok átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő, a Játékszabályzatban kifejezetten nem szabályozott további költségek és kiadások (pl. az esetleges kiszállítás sikertelensége után további kiszállítás, stb.) a Játékost terhelik.

10. Az ajándékcsomagot a Játékoson kívül közeli hozzátartozója (Ptk. 685.§ b) pont) vagy más, közokiratban vagy teljes bizonyító erejű magánokiratban meghatalmazott személy veheti át.

11. A Szervező és a Lebonyolító felhívja a figyelmet arra, hogy a Játékosok a Játékban résztvevő, általuk megadott cím segítségével azonosítják magukat, így az időközbeni esetleges címváltozással járó, valamint a Szervező érdekkörén kívüli technikai okból, így különösen, de nem kizárólag a Postának felróható okból felmerülő problémákért a felelősséget a Szervező nem vállalja. A Játékosok által megadott postázási címek hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, stb.), a postai kézbesítés ez okból történő elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés/szállítás során keletkezett károkért a Szervező és a Lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállal.

12. Bármilyen reklamációt, panaszt, kifogást a Lebonyolító felé e-mail-ben a colgate_jatek@mecglobal.com címen, vagy telefonon a 06-1-801-8111 számon kell jelezni.

13. A Játék hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata hozzáférhető a http://szebbmosoly.blog.hu/2011/08/03/reszveteli_es_jatekszabalyzat oldalon.

14. A játékszabályzat módosításának a jogát a Szervező fenntartja.

15. A Játékból ki vannak zárva a Szervező, a Lebonyolító továbbá a Colgate-Palmolive Kft. dolgozói, alvállalkozói, valamint mindezen személyeknek a Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

16. Amennyiben a Nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.) A Játékban cselekvőképtelenek még a törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt.

17. A Játékosok által megadott adatok hiányosságáért/hibájáért, illetve a nyeremények kézbesítése során keletkezett károkért a Szervező és a Lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállal. A regisztráció során adatvesztésből származó kárért a Szervező felelősséget nem vállal.

18. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely szervező vagy lebonyolító által szervezett promócióban bizonyítottan csalást/hamisítást/visszaélést követ el.

19. Az érdeklődő a játékban való részvétellel feltétel nélkül beleegyezik, hogy az elérhetőségein, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, illetve a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény rendelkezéseinek megtartása mellett a Szervező illetve a Lebonyolító a játék eredményéről értesítést küldjön a számára, valamint a termékminták kézbesítése érdekében a játékos által a regisztráció során megadott adatait harmadik fél részére továbbítsa.

20. Az internetes oldal megnyitása adatforgalommal járhat, amelynek esetleges költsége a Játékost terheli és a költség mértéke függhet a Játékos internetszolgáltatójától, a szolgáltatás díjcsomagjától és annak konstrukciójától. A Szervező a játékos  internetelérésének hibás működéséből adódó károkért felelősséget nem vállal.

21. Ezt az akciót a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azt nem a Facebook rendelte meg és nem a Facebook kezeli. Az Ön által megadott információkat a szervező részére adta meg és nem a Facebook részére. Az Ön által megadott adatokat a szervező kizárólag a 13. pont szerinti módon és célból használhatja fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://szebbmosoly.blog.hu/api/trackback/id/tr33122981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szept. 1-én küldött blogbejegyzésem miért nem került fel? Így szavazni se lehetett rá....
süti beállítások módosítása